Blog

Wat ontzettend leuk dat je hier bent en ik jou mag inspireren langs deze weg. In mijn blogs deel ik allerlei inzichten en ervaringen rondom Kind & Ouder Coaching, Energetische Therapie, Intuïtieve Ontwikkeling en Human Design!

Met alle liefde neem ik je mee in de reis die ik zelf maak. Daarnaast deel ik ook verhalen en ervaringen van mijn klanten. Voor nu wens ik je veel leesplezier, inspiratie en wijsheid toe. 

Je bent meer dan welkom om contact op te nemen wanneer jij voelt dat ik iets voor jou kan betekenen.

blog
praktijk cyn bloemen
Moeite om te voelen
Coaching

Moeite om te voelen

Moeite om echt te voelen Ik had moeite om echt te voelen, maar kon mijn emoties prima analyseren! Het was een overlevingsmechanisme om mezelf staande te houden.. Vindt jij het soms ook lastig om daadwerkelijk te voelen wat er gebeurt? Jarenlang kon ik al mijn emoties niet werkelijk toelaten én

Lees verder »
Gelijkwaardigheid als basis voor iedere relatie
Coaching

De basis van iedere relatie

De basis van iedere relatie.. Voor mij begint dit bij gelijkwaardigheid en hiervoor kan ik meerdere redenen bedenken. Gelijkwaardigheid is in elke relatie voor mij belangrijk, vooral wanneer je altijd klaar staat voor een ander. Het besef dat ik daardoor moeite had om echt te kunnen ontvangen, dat kwam pas

Lees verder »
Slapeloze nachten
Kinderen

Slapeloze nachten

Slapeloze nachten als gezin.. Als moeder weet ik hoe het is om nachtenlang niet of nauwelijks te slapen, maar uren op te zijn met je kind(je) dat niet wil gaan slapen. Stiekem begint het veel van jou te vragen, maar ook binnen je relatie merk jij dat er dingen veranderen.

Lees verder »
Ik ben anders
Coaching

Ik ben anders

Ik ben anders dan jij.. Jarenlang voelde ik me onbegrepen, anders en niet gehoord. Ik was me onbewust gaan identificeren met anderen, maar raakte daardoor nog verder verwijderd van mezelf. Toch was het aanpassen  zo’n tweede natuur voor me geworden. Wat moest ik doen om dit te doorbreken? Ik ben

Lees verder »

It's never too late to focus on your dreams

Just take one single step at the time

Gratis Meditatie

Wil je graag ervaren hoe het is om met mij te werken? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang een klein cadeau van mij.

In deze liefdevolle en zachte meditatie begeleid ik jou terug naar jezelf. Jij mag even heerlijk ontspannen en tot rust komen. De Healing Energie geeft jou precies wat je nodig hebt in dat moment.

Liefs Cyn

Scroll naar top