Kind Sessie

Jij bent als moeder de belangrijkste spil en onmisbaar. Maar wanneer het met jouw kind(je) niet goed gaat, dan heeft dit direct zijn weerslag op jullie gezin. Kinderen zijn bovendien veel sensitiever en staan meer open voor allerlei energieën. Dit resulteert vaak in  onverklaarbaar gedrag, bang zijn, fysieke klachten of slecht slapen.

Voor mij is dit de belangrijkste reden om naast het aanbod voor jou als moeder er ook te zijn voor jouw kind(je). En hiervoor hoeven jullie niet naar mijn praktijk te komen. In een veilige onbevooroordeelde ruimte van liefde nodig ik jouw kind(je) uit voor een Healing & Reading op afstand.

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Vragen die eerder gesteld zijn voor een Kind Sessie

"Love is a light that shines from heart to haert"

- John Denver –

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Hoe verloopt een Kind Sessie

Jouw kind(je) hoeft nergens heen

Een Kind Sessie gebeurt namelijk op energetisch niveau. Er is dus geen fysiek contact nodig. Ik leg een energetische verbinding met jouw kind(je) op afstand. Wanneer deze verbinding is gemaakt, dan gaan we samen op reis. Ik volg tijdens de gehele Kind Sessie de energie van je kind(je).

In de Kind Sessie is er aandacht voor de eventuele problemen die spelen, gaan we op zoek naar inzichten op de vragen die jullie hebben, kijken we wat er geheeld en/of opgelost mag worden in de energie en luisteren we naar wat er nodig is richting de toekomst. Na afloop zal ik de belangrijkste boodschappen met jullie delen per mail via een ingesproken bericht.

Jouw kind(je) bepaalt wat er mag gebeuren, maar het is ten alle tijden mijn intentie om jullie als ouder(s) tevens concrete inzichten en adviezen mee te geven, zodat jullie na de Kind Sessie samen weer verder kunnen richting de toekomst.

Prijs sessie € 77,-  

Goed om te weten

Wij hebben samen voorafgaand aan de Kind Sessie contact per mail over wat er momenteel speelt en waar jullie als ouders tegenaan lopen. De vragen die er zijn voor jouw kind(je) mag je dan delen met mij. Deze zal ik meenemen tijdens de Kind Sessie. Ik stel altijd de vragen die er zijn, maar daar wordt vervolgens wel of niet op gereageerd. Het kan zijn dat je kind(je) eerst een ander onderwerp wil bespreken, er nog niet aan toe is of dat er andere dingen aandacht willen krijgen van ons.

De Healing Energie die ik mag doorgeven tijdens de sessie, zal jouw kind(je) precies geven wat het nodig heeft in dat moment. Samen voelen we in wat er verder mag gebeuren, welke stukken eventueel opgelost mogen worden en we ontvangen inzichten die belangrijk zijn. Jouw kind(je) geeft op onbewust niveau namelijk zelf aan wat er aandacht wil krijgen. Jullie kind(je) zal tijdens de sessie vertellen wat hij/zij nodig heeft voor de toekomst, zodat jullie weten hoe je na de sessie samen verder kunt.

Healing op energetisch en zielsniveau vinden in het moment plaats. Maar het lichaam is verbonden aan aardse wetten. Dit betekent dat het lijfje van jullie kind(je) simpelweg wat meer tijd nodig heeft om alles te verwerken en integreren, dus neem hier ook samen de tijd voor. Indien jullie kind 10 jaar of ouder is, dan is het belangrijk dat jouw zoon of dochter mij toestemming geeft voor de Kind Sessie. 

Het welzijn van je kind(je) gaat voor

Iedere sessie is bijzonder

Een Kind Sessie kan anders verlopen, dan jullie mogelijk hopen. Voor mij zijn eerlijkheid en het werken vanuit een zuivere intentie erg belangrijk. Ik wil daarom nogmaals benadrukken dat het verhaal van jullie kind(je) voor mij leidend is tijdens deze sessie, zonder valse verwachtingen te scheppen. Wanneer jullie kind(je) er nog niet aan toe is om iets te delen of oplossen, dan zal ik dit altijd respecteren.

Jouw kind(je) geeft op onbewust niveau namelijk zelf aan wat het nodig heeft in dat moment, wat er gezien en/of gehoord wil worden. Na afloop van eerdere Kind Sessies hebben ouders mooie en bijzondere ervaringen met mij gedeeld. Deze kun je hieronder lezen.

Ben je benieuwd wat ik samen met jouw kind(je) kan doen tijdens een Kind Sessie, maar wil je eerst even kort ervaren hoe ik werk? Vraag dan een gratis mini reading aan.

cynthia jansen

Ervaringen van anderen

Scroll naar top