Kindercoaching

Jullie kind(je) huilt veel, is snel overprikkeld of bang. Intuïtief stem ik af op je kind(je) om samen met jullie op zielsniveau te luisteren naar het verhaal. Want wanneer het met jouw kind(je) niet goed gaat, dan heeft dit direct zijn weerslag op jullie hele gezin. 

Voor mij is dit de belangrijkste reden om er niet alleen voor jou, maar ook voor jouw kind(je) te zijn. Onze kinderen zijn bovendien veel sensitiever en staan meer open voor energieën. In een onbevooroordeelde ruimte van liefde nodig ik jullie uit voor Healing, Reading & Intuïtieve Coaching.

Kindercoaching
praktijk cyn bloemen

Kindercoaching op zielsniveau

Welke vragen zijn er eerder gesteld?

"Love is a light that shines from heart to haert"

- John Denver –

Wanneer jullie het samen even niet meer weten.
praktijk cyn bloemen

Intuïtieve Kind & Ouder Coaching

Jouw kind(je) hoeft nergens heen

De Kind Sessie gebeurt namelijk op energetisch niveau. Ik maak op afstand contact met jouw kind(je) aan de hand van een foto. Wanneer deze verbinding er is, gaan we samen op reis en volg ik de energie van je kind(je).

Er is aandacht voor de eventuele problemen die er spelen. Samen onderzoeken we wat ervoor nodig is om dingen in de energie direct te veranderen. We gaan op zoek naar inzichten op de vragen die er zijn. Daarbij luisteren we naar wat er nodig is richting de toekomst. 

Alle ervaringen en inzichten deel ik na afloop in een audiobericht. Deze ontvang je binnen een week van mij per mail. Na enkele dagen plannen we een Intuïtieve Coaching Sessie in van 60 minuten (online of telefonisch) om alles samen te bespreken. We zijn als ouder(s) echter sterk verbonden met ons kind(je), dus ik ben er ook voor jullie. 

Goed om te weten

De eerste kennismaking is gratis. Mocht je graag verder willen gaan met mij, dan brengen wij samen tijdens een Intuïtieve Coaching Sessie van 60 minuten in beeld waar jullie tegenaan lopen en welke vragen er zijn voor je kind(je). Vaak gebeuren er al bijzondere dingen tijdens dit gesprek. 

Tijdens de Kind Sessie met je kind(je) stel ik altijd de vragen die jullie hebben, maar het kan zijn dat je kind(je) eerst een ander onderwerp wil bespreken of nog niet zover is. De Healing Energie die ik mag doorgeven tijdens de sessie zal jouw kind(je) precies geven wat het nodig heeft in dat moment. Soms heeft het lichaam van je kind(je) wat meer tijd nodig om alles te verwerken en integreren, dus neem hier ook samen even de ruimte voor. 

Wanneer jullie kind 10 jaar of ouder is, dan heeft het mijn voorkeur om de Kind Sessie op afstand te combineren met 1 op 1 sessies samen met jullie zoon of dochter. Dit kan live in de praktijk of online zijn. Tijdens een sessie van 30 minuten stemmen we samen af op wat er speelt en wat er nodig is in dat moment.

De investering:

  • Intuïtieve Oudercoaching Sessie € 88,- per uur
  • Kind Sessie op afstand (1 -1,5 uur): € 99,-
  • Kind Sessie live of online (30 min): € 33,-

Het welzijn van je kind(je) gaat voor

Iedere sessie is bijzonder

Het is ten alle tijden mijn intentie om jou als ouder(s) concrete adviezen mee te geven, zodat jullie na afloop samen verder kunnen. Een sessie kan echter anders verlopen, dan jullie mogelijk hopen.

Voor mij zijn eerlijkheid en het werken vanuit een zuivere intentie erg belangrijk. Ik volg tijdens de sessie de energie van je kind(je), want deze bepaalt wat er mag gebeuren. Jouw kind(je) geeft op onbewust niveau namelijk zelf aan wat het nodig heeft in dat moment, wat er gezien en/of gehoord wil worden.

Tijdens eerdere sessies zijn er mooie en bijzondere dingen gebeurd. Deze lees je bij “Ervaringen van anderen”. Ben je benieuwd wat wij samen kunnen doen voor jou en je kind(je), maar heb je nog vragen of wil je graag eerst even vrijblijvend kennismaken? Weet dat je meer dan welkom bent. 

Samen stemmen we intuïtief af op je kind(je).

Ervaringen van anderen

Scroll naar top