Programma Stralend Jezelf Zijn

Programma
Stralend Jezelf Zijn

Jij bent hier met een reden. En dat gevoel wordt steeds sterker. Deze zielsmissie is veel groter dan enkel die droombaan, daar ben je van overtuigd. En jij wil niks liever dan jouw bijdrage leveren aan een betere wereld voor je kind(eren)! 

Weet jij dat je de wereld echt iets te bieden hebt en voel je dat het tijd is voor verandering, maar weet je niet goed waar te beginnen?

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Dit programma is zeker voor jou wanneer jij je herkent in één of meerdere van onderstaande situaties:

Neem jouw verlangens eindelijk serieus lieverd en laat je dromen werkelijkheid worden!

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Lieve bijzondere intuïtieve vrouw, stop met twijfelen en pak de regie weer over jouw loopbaan!

Jij bent er klaar mee om te leven volgens de “standaard in de maatschappij”! Je wil niet langer dezelfde weg bewandelen zoals iedereen, maar echt bewust kiezen voor waar jij gelukkig van wordt. En bij die gedachte voel je de energie en inspiratie weer gaan stromen door je lichaam heen, wow! 

Diep van binnen weet je ook dat wanneer jij echt je hart durft te volgen en leert vertrouwen op je intuïtie, jij moeiteloos door die innerlijke blokkades heen breekt en jezelf niet langer laat tegenhouden door al die terugkerende negatieve gedachtes en patronen. 

In jullie gezin ben jij de belangrijkste spil en onmisbaar. Je vindt het heerlijk om samen tijd door te brengen met je partner en kind(eren). Maar je verlangt ernaar om ook echt weer iets te gaan doen, helemaal voor jezelf. Een baan waarin jij jezelf weer verder kunt ontwikkelen en groeien als persoon!

Andere moeders zie je hun drukke leven feilloos combineren met een baan. Ze volgen daarnaast vaak ook nog een eens opleiding of studie! Ergens weet je dat jij dat ook aankunt en graag wil, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Daar sta ik jou graag in bij als Spiritueel Loopbaancoach. Onder mijn begeleiding ga jij ontdekken wie je bent en wat jij de wereld te brengen hebt, maar ook ervaren wat jou onbewust tegenhoudt. Samen zorgen we ervoor dat jij vanuit rust en een rotsvast vertrouwen in jezelf de ideale baan realiseert én het leven creëert waar je zo naar verlangt!

Loopbaanprogramma
Stralend Jezelf Zijn

The journey of a thousand miles begins with one step.

- Lao Tzu –

Programma 3 maanden

Yes, wat goed dat je eindelijk jouw verlangens serieus neemt en de keuze maakt om het niet langer alleen te doen! De komende 3 maanden begeleid ik jou om vanuit een rotsvast vertrouwen, liefde voor jezelf en rust jouw zielsmissie te ontdekken en wat ervoor nodig is om je zielsverlangens werkelijkheid te laten worden.

Kick- off sessie

We starten het programma met een 1-op-1 kick-off sessie van 1,5 uur. Jij ontvangt van mij voorafgaand een vragenlijst om in te vullen. Hierop mag jij aangeven welke thema’s en uitdagingen voor jou belangrijk zijn, waar je nu staat en met welke verwachtingen jij begint aan deze Journey. Tijdens de kick- off sessie zullen we hier samen verder op afstemmen.

Healing Journey

Een belangrijk onderdeel van het programma zijn de 2 Healing sessies van 60 minuten. Deze verzorg ik via Zoom of in mijn praktijk aan huis. Naast het werken aan jezelf vanuit een mind perspectief is het tevens van belang om ook jouw energetische systeem weer in balans te brengen. Emoties en spanningen die jij (on)bewust vasthoudt in je lichaam, spelen vaak een belangrijke rol in het ontstaan van fysieke en/of mentale klachten. Deze Healing sessies zullen je dichterbij jezelf brengen, het contact met je lichaam herstellen en je intuïtie versterken. Kort na een Healing sessie boek je een 1-op-1 coaching sessie. De energie die na een sessie in beweging is gezet, moet namelijk eerst landen in jouw systeem. Daarna ben jij in staat de inzichten toe te passen en volledig te integreren in je leven. 

1 - op - 1 Coaching sessie

Het programma bevat 2 individuele 1-op-1 coaching sessies van 60 minuten. Tijdens deze sessies gaan we samen de diepte in. Na een Healing sessie begint de Journey namelijk pas echt voor jou. Vooraf bepalen we samen welke vraagstukken of thema’s jouw aandacht vragen. Dit zijn de momenten waarop jij door blokkades heen breekt, helderheid krijgt in bepaalde situaties, pijnstukken eindelijk doorziet, emoties in liefde loslaat, jouw schaduwkanten omarmt, weet welke concrete actie je mag ondernemen, maar vooral meer innerlijke rust en zelfliefde ervaart. Dit zijn sessies met een diepe persoonlijke transformatie.

Loopbaan Journey

Naast de Healing, jouw persoonlijke vraagstukken en thema’s gaan we tijdens 2 Loopbaan sessies van 1,5 uur samen aan de slag met jouw Loopbaan Journey. Samen zullen we jouw unieke gaven en talenten in beeld brengen, maar ook jouw waarden onderzoeken. We duiken samen de beroepenschatkist in op zoek naar inspiratie en een routekaart. Daarnaast gaan we kijken naar wat jou beweegt en maken daarbij de vertaalslag naar activiteiten die aansluiten bij jouw drijfveren.

Video’s & opdrachten

Om de week ontvang je van mij een videoboodschap en opdracht per mail. In deze video zal ik dieper ingaan op het onderwerp en/of thema voor die twee weken. Je mag tussendoor de belangrijkste inzichten, ervaringen en successen met mij delen per mail. Reflectie momenten zijn een essentieel onderdeel binnen de coaching om te zorgen dat jij het maximale eruit haalt. Aan het einde van dit programma heb je een compleet werkboek vol inzichten, inspiratie en informatie!

E-coaching & vragen

Tijdens het programma heb je de mogelijkheid om al jouw vragen en uitdagingen met me te delen via de mail. We hebben op deze manier geregeld contact, zonder dat je hiervoor tijd hoeft te reserveren in jouw agenda. Daar komt bij dat je alles nog eens kunt teruglezen wanneer je daar behoefte aan hebt. Dit geeft jou ook meer inzicht in je eigen proces. Van maandag t/m donderdag reageer ik hier binnen 24 uur op. Er is niks zo vervelends om het gevoel te hebben dat je vastloopt, maar dat je nergens terecht kunt met jouw vragen. De sessies en wekelijkse opdrachten geven je een enorme boost in energie en zetten jou in beweging, maar soms kom je er alleen gewoon even niet uit. Ook op die momenten, ben ik er!

Voel je deze uitnodiging en kan je niet langer wachten?

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness that most frightens us.

Wat mag jij verwachten van mij? 

Alles staat voor mij in het teken van leven vanuit mijn hart, vertrouwen op die innerlijke wijsheid en het herstellen van de verbinding met iets wat groter is dan onszelf. Ook jij bezit reeds alle antwoorden waar je naar op zoek bent. En deze wijsheid staat in geen enkel boek beschreven.  

Tijdens het loopbaanprogramma creëer ik een onbevooroordeelde, liefdevolle en veilige ruimte voor jou waarin jij leert om de verbinding te herstellen met de innerlijke wijsheid die ook in jou aanwezig is.

In mijn werk combineer ik het spirituele met het aardse, dat is wie ik ben en waar ik in geloof! Deze reis ligt dus ook niet op voorhand volledig vast. Samen bepalen wij de kaders waarbij ik puur intuïtief werk en mezelf afstem op jouw energie. Alles wat jij nodig hebt, zal op die manier onze liefdevolle aandacht krijgen.

Tijdens het loopbaanprogramma zal ik daarnaast mijn persoonlijke kennis, inzichten en ervaringen met jou delen. Het programma biedt daarbij alle ruimte voor jouw eigen inbreng en persoonlijke vraagstukken. Wil je graag samen deze reis beginnen? Vraag dan een gratis Match gesprek aan. 

cynthia jansen

Dit mag je verwachten ná het Loopbaanprogramma

Na het loopbaanprogramma Stralend Jezelf Zijn:

Wil jij ook stralend jezelf zijn en jouw zielsmissie leven? 

Ervaringen van anderen

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Alles wat je nog wil weten!

In deze drie maanden ga jij een enorme transformatie doormaken als persoon en werkelijk stappen ondernemen. Na afloop weet jij wie je bent, met welke unieke talenten en gaven jij van betekenis kunt zijn voor anderen, maar ook wat jij wil ik het leven. Het loopbaanprogramma gaat je stap voor stap in dit proces begeleiden. Ik heb een bewuste keuze gemaakt voor een afwisseling in het behandelen van thema’s, persoonlijke stukken, energetische sessies, ruimte voor integratie en reflectie. Dit is juist de kracht en meerwaarde van het loopbaanprogramma.

Voor mij is dit een moment om even te connecten met jou, want ik werk namelijk niet met iedereen. Het allerbelangrijkste is dat de energie stroomt tussen ons en wij allebei weten met welke verwachtingen we dit programma samen ingaan. Daarom wil ik graag met jou afstemmen om er zeker van te zijn dat ik de juiste persoon ben op dit moment om jou te begeleiden. En dat kan alleen als we allebei die klik voelen. Want dan kunnen we samen magie creëren!

De investering voor dit programma bedraagt € 777,- vrij van BTW. En geen zorgen, betalen in termijnen is mogelijk. Belangrijk om te weten, dit programma is een Pilot! Dat betekent dat ik dit voor de eerste keer op deze manier ga aanbieden en dus ook van jou leer tijdens de reis die jij gaat maken. De prijs is daarom een Pilot- prijs en zal uiteindelijk omhoog gaan. Na het programma zal ik je vragen of je een recensie wilt schrijven voor op mijn website!

Het loopbaanprogramma is geschikt voor jou als je een intuïtieve, zelfbewuste en gedreven vrouw bent die denkt: ‘Nu ben ik aan de beurt, ik wil meer uit het leven halen én impact maken met mijn missie!!’ Je wilt meer rust, zelfvertrouwen en zelfliefde ervaren in het leven en van daaruit loopbaankeuzes maken die afgestemd voelen voor jou. Daarbij ben je bereid om op een diep level met jezelf aan de slag te gaan. Dit programma is geschikt voor jou wanneer je open staat voor een liefdevolle en duidelijke spiegel, als je verantwoordelijkheid durft te nemen over jouw eigen acties en keuzes (en dus niet in de slachtofferrol kruipt) en als je een doener bent (of bereid bent om in de actiemodus te komen).

Het loopbaanprogramma is niet geschikt voor jou als je denkt hiermee de “gouden pil” te kopen als oplossing voor al jouw problemen, passief wacht tot je alle ideeën aangereikt krijgt en blijft hangen in een oud verhaal. Wanneer jij niet daadwerkelijk in actie komt en uit je comfortzone durft te stappen, dan zal er niks veranderen. Als spiritueel loopbaancoach begeleid ik jou op je pad en zal je de weg wijzen, maar de uiteindelijke acties zul jij zelf moeten ondernemen. Die verantwoordelijkheid ligt echt bij jou.

Stel jezelf dan ook zeker deze vraag: Hoeveel tijd levert het programma me op? Hoeveel tijd ben je nu kwijt aan twijfelen over keuzes die je moet maken, het perfectioneren van jouw sollicitatiebrieven en CV, het zoeken naar vacatures en/of opleidingen en alle andere acties die je niet direct iets opleveren. Werken met mij betekent dat ik je help om jouw FOCUS op de JUISTE acties te leggen. Mooie les ook al om voor jou zelf te kiezen en te durven geven aan jezelf.

Oké, maar wat dat heeft je tot op heden opgeleverd? De mensen met wie ik werk hebben zich vrijwel altijd een buitenbeentje en alleen gevoeld. Er bestaat een grote kans dat ook jij nu merkt dat je geen match vindt met mensen in jouw omgeving, dat ze jou niet goed begrijpen en aanvoelen. En ja, jouw vrienden en familie geven allemaal goed bedoeld advies. Maar daarmee houden ze je (onbewust)  eerder klein, dan dat ze jou daadwerkelijk kunnen zien voor wie je bent. Ik breng jou weer dichterbij jezelf en laat je connecten met jouw unieke zielsblauwdruk. Tijdens dit programma zal ik jou stimuleren, motiveren en empoweren om echt te gaan waarvoor je hier bent. Ik help jou comfortabel te worden in het oncomfortabele.

Dan ben ik benieuwd: Welke factoren bepalen dan wél wanneer het ’t juiste moment is voor jou? Welke gedachtes komen er dan direct in je naar boven en is dit waar? Je verlangt op dit moment naar verandering, wil echt iets doen voor jezelf en diep van binnen wéét je dat er meer potentieel in jou zit dan dat er nu uit komt. Anders had je niet tot dit punt alles gelezen. Er is nooit een goed moment om hulp en ondersteuning te vragen. En juist daarom is het ALTIJD het juiste moment. Je wordt niet voor niets naar situaties en mensen getrokken waar je van mag leren, toch? Als je deze woorden voelt in al je vezels in je lijf, dan is juist NU het moment.

Heb je nog andere vragen voor mij?

Vraag hier een Gratis Match Gesprek aan!

Scroll naar top