Luisterkind afstemming

Naast mijn werk als Spiritueel Coach schrijf ik ook Luisterkindafstemmingen. In een onbevooroordeelde ruimte van liefde nodig ik jou, je kind(je) of overleden dierbare uit.

Alles wat onze aandacht vraagt, krijgt de ruimte om gehoord en gezien te worden. Samen ontvangen we bijzondere inzichten, antwoorden en oplossingen.

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Verschil met een reading

Toen ik net begon aan de opleiding voor Luisterkindwerker heb ik veel vragen gekregen over wat het precies is. Misschien ben je meer bekend met het woord Reading, waarbij een Medium aan de hand van een foto boodschappen doorkrijgt en veelal vertelt over iemand. Bij een Luisterkindafstemming ontvang ik eveneens een foto met daarbij vragen. 

In tegenstelling tot een Reading, ga ik bij een Luisterkindafstemming op energetisch niveau echt in gesprek met de persoon op de foto, stel ik vragen en luister naar het verhaal. Dit alles doe ik volgens de Luisterkind Methode, ontwikkeld door Diana Hendriks. 

Voor iedereen

De naam doet wellicht anders vermoeden, maar een afstemming kan voor alle leeftijden worden geschreven. Mocht je graag een afstemming willen aanvragen voor jouw kind(eren), weet dan dat jouw kind met de Luisterkindmethode niet wordt belast. 

Voor kinderen van 10 jaar en ouder is het belangrijk dat jouw zoon of dochter mij toestemming geeft voor het schrijven van een Luisterkindafstemming. De vragen en/of onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens een afstemming zijn zeer uiteenlopend. 

logo luisterkind werkers

Wil je graag kennismaken met Luisterkind? 

Vraag dan hier een GRATIS mini Luisterkindafstemming aan speciaal voor jou!

"Love is a light that shines from heart to haert"

- John Denver –

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Jij of jouw kind(je) hoeven nergens heen

Een afstemming gebeurt op energetisch niveau

Er is dus geen fysiek contact nodig. Ik leg een energetische verbinding met jou of jouw kind. Wanneer deze verbinding is gemaakt, dan gaan we samen in gesprek. Ik volg tijdens de afstemming de energie van de persoon voor wie de afstemming wordt geschreven. 

In de afstemming is er aandacht voor de eventuele problemen die spelen, gaan we op zoek naar antwoorden en inzichten op de vragen die zijn gesteld, kijken we wat er ter plekke geheeld en/of opgelost mag worden in de energie en wat er nodig is richting de toekomst. 

Daarbij luister ik al die tijd naar het verhaal zonder oordeel of mening. Ik schrijf mee tijdens de gehele afstemming en maak hier een verslag van. Deze ontvang je na afloop van mij per mail. De investering voor een Luisterkind afstemming bedraagt € 99,- en is éénmalig, ongeacht welke afstemming jij wenst aan te vragen. Sessies hoeven nooit kort na elkaar herhaald te worden. 

Eerlijkheid gaat voor mij boven alles

Het is goed om te weten dat ik de vragen die jij hebt, meeneem in de afstemming. Maar ik kan je niet garanderen dat ze allemaal beantwoord worden. Jij of jouw kind(je) geeft op onbewust niveau namelijk zelf aan wat aandacht wil krijgen.

Ik stel altijd wel de vragen die er zijn. Daar wordt vervolgens wel of niet op gereageerd. Het kan zijn dat jij of jouw kind(je) eerst een ander onderwerp wil bespreken. Zodra dat onze liefdevolle aandacht en energie heeft gekregen, dan kan het zijn dat het volgende onderwerp pas aan de orde is.  

Vragen die gesteld zijn tijdens afstemmingen

Speciale afstemmingen

Voor bijzondere situaties

In mijn praktijk kun je naast de gewone Luisterkindafstemming, tevens een aantal speciale Luisterkind afstemmingen aanvragen. Twijfel je over de keuze of heb je vragen over een afstemming, mail of bel me dan gerust even. Graag luister ik naar jouw verhaal, is er aandacht voor jouw vragen en voel ik welke afstemming daarbij het beste aansluit. 

Ben je benieuwd wat ik samen met jou/ jouw kind(je) kan doen in een Luisterkindafstemming? 

cynthia jansen

Ervaringen van anderen

Scroll naar top