Over mij

Intuïtief, liefdevol, inspirerend, sensitief, puur en eerlijk. Dat is hoe anderen mij beschrijven. Bewust leven vanuit hart & ziel is voor mij het allerbelangrijkste. En dit begint bij de verbinding met jezelf, je intuïtie en jouw zielsverlangens. 

Het is mijn wens dat jij weer op een diep niveau kunt connecten met wie je werkelijk bent en voelt wat je wilt in het leven. Tijdens onze reis combineer ik mijn intuïtieve gaven met mijn ervaring als gecertificeerd Luisterkind werker, Coach, Trainer, Medium & Healer.

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Hoe mijn eigen reis begon

Ik had geen beroepskeuzetest nodig!

Als kind al voelde ik een diep verlangen om anderen te helpen, maar had verder nog geen concreet idee. Maar na een kennismaking met het werk van de decaan had ik geen beroepskeuzetest meer nodig. Alles wat hij deed, sprak me aan en ik wist het zeker. Dat wilde ik ook gaan doen! Echter in het examenjaar van de Havo gebeurde er van alles in mijn leven. Daardoor verloor ik mezelf, was veel afwezig en kwam in een burn- out terecht. Ik zakte voor mijn examen en moest het jaar overdoen.

Mezelf kwijt geraakt

Boosheid, verdriet en frustratie voerde de boventoon. Ik leefde op de automatische piloot en was helemaal klaar met het leven. Na het behalen van mijn diploma besloot ik verder te leren in de richting Internationale Groothandel, maar het ging niet goed met mij. Ter afsluiting van de opleiding vertrok ik voor mijn stage naar het buitenland. Daar hervond ik mezelf weer omgeven door de natuur en weg uit mijn eigen omgeving. Ik leerde mediteren, ging schrijven en begon langzaam de verbinding met mijn gevoel te herstellen. Nu was ik er klaar voor om verder te gaan studeren voor Loopbaancoach.

Ontdekken wie ik ben

Tijdens deze opleiding leerde ik mezelf pas echt goed kennen. Ik maakte kennis met bijzondere tools om te ontdekken wie ik was, wat ik kon en wilde in mijn leven. Na het behalen van mijn diploma heb ik ervaring opgedaan in de verschillende aspecten van dit werk; Werving & Selectie, als Re-integratieconsulent, Praktijkbegeleider, Loopbaancoach, Beroepskeuze adviseur en Trainer. Toch voelde ik dat er veel meer in mij zat. Ik begon mijn zoektocht naar het ontdekken van mijn eigen zielsmissie.

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Verbinden met mij zelf

Een oneindig bijzonder proces

Voor mij staat het leven in het teken van ervaren, (h)erkennen, doorvoelen, inzichten ontvangen, loslaten en verder groeien. Ik weet dat we veel hebben meegenomen uit andere levens, maar bepaalde lessen nog verder mogen integreren. De sleutel om toegang te krijgen tot deze wijsheid lag voor mij in het herstellen van de verbinding met mijn hart.

Het overlevingsmechanisme

Maar ik heb moeten leren om weer echt te gaan voelen, want dat kon ik lange tijd niet. Juist door mijn sensitiviteit was ik me heel sterk naar buiten gaan richten met mijn energie, ten koste van de verbinding met mijn eigen gevoelslichaam. Rationeel kon ik alles prima benoemen, analyseren en verklaren. Maar al mijn gevoelens en emoties kon ik niet daadwerkelijk toelaten én er laten zijn. Het is jarenlang een overlevingsmechanisme geweest om me staande te houden in een wereld die overweldigend was voor mij. 

Sensitiviteit als kracht

Mijn gevoeligheid accepteren en inzetten als talent heeft me geleerd om te vertrouwen op een diep innerlijk weten. Het stelt mij in staat om te verbinden met iets dat vele malen groter is dan onszelf. In de afgelopen jaren heb ik de nodige cursussen en workshops gevolgd in de richting van bewustzijn, lichaamsgerichte therapie, HSP, mediumschap, meditatie en healing.

Leuke weetjes over mij:

Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven.

- Albert Einstein –

Wie ben ik buiten mijn praktijk? 

Mijn grootste cadeau in dit leven is mama zijn van Rafaël. Genieten van de tijd samen met mijn gezin is voor mij dan ook het allerbelangrijkste. En onze twee teckels horen hier helemaal bij. De dagelijkse wandelingen zijn iedere keer weer een hele uitdaging!  

Echt aandacht hebben voor elkaar is waar het voor mij om draait in het leven – niet alleen in mijn praktijk – maar ook binnen de relaties met familie en vrienden. Voor mij is het regelmatig afspreken en connecten met mijn soulmates zoveel waard. 

Schrijven, lezen en mezelf verdiepen in alles rondom bewustwording, daar vul ik vele vrije uren mee. Verder ben ik het liefst buiten in de natuur. Ik geniet ervan om te wandelen, fietsen of skeeleren. Waarbij de Veluwezoom echt mijn meest favoriete plek is!

Meditatie en yoga zijn voor mij een belangrijk onderdeel geworden van mijn dagelijkse routine. Het houdt me alert, in contact met mijn lichaam en brengt me innerlijke rust. 

cynthia jansen

En wat is jouw verhaal?

Hoe ben je hier terecht gekomen? Met welke vragen loop je rond? Waar twijfel je over op dit moment? Welke verandering zou je graag bij jezelf zien, maar welke beslissing durf je niet te nemen?

Voel je vrij om het contactformulier in te vullen en jouw verhaal met mij te delen. Ik ben heel benieuwd naar wie jij bent. Ik denk graag met je mee over wat jou verder kan helpen!

Scroll naar top