Werk met mij

Stralend Jezelf Zijn

Met alle liefde van de wereld neem ik je mee op reis terug naar jezelf, jouw innerlijke wijsheid en bewust – zijn. Tijdens onze magische reis samen ga jij je ware zelf te ontdekken en je weer herinneren wie jij in essentie bent, bevrijd los van alle kader, labels en overtuigingen.

Samen met de ongeziene wereld creëer ik een veilige en liefdevolle plek voor jou waarin jij loskomt van alle diepgewortelde patronen, het zelfhelend vermogen van je lichaam activeert, jouw intuïtieve gaves (verder) ontwikkelt en leert verbinden met jouw Spirit Team. Alles is reeds in jou aanwezig lieverd om stralend jezelf te zijn, dus voel je welkom mooie ziel!

 

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Voel je welkom om met mij te gaan reizen wanneer

Jij hebt de wereld zoveel meer te bieden dan je denkt!

DSC
praktijk cyn bloemen

Traject Stralend Jezelf Zijn

Lieve mooie ziel, het is tijd voor jou om weer te gaan stralen. Jij bezit unieke soul gifts en bent zo nodig in deze tijd, dus stop met jezelf klein houden! En ik weet dat jij niks liever wil dan jouw bijdrage leveren aan een betere wereld voor je kind(eren). In alles voel jij dat je niet langer dezelfde weg wilt bewandelen zoals iedereen, maar echt bewust wil kiezen voor jezelf en jouw zielsverlangens.

Diep van binnen weet je ook dat wanneer jij echt je hart durft te volgen en leert vertrouwen op jouw intuïtie en kracht, dat je moeiteloos door die innerlijke blokkades heen breekt. Dan laat jij jezelf niet langer tegenhouden door angst of terugkerende negatieve gedachtes.  

Alles wat we gaan doen tijdens dit 1 op 1 traject staat in het teken van leven vanuit jouw hart en ziel, vertrouwen op die innerlijke wijsheid en het herstellen van de verbinding met iets wat vele malen groter is dan ons. Ook jij bezit reeds alle antwoorden waar je naar op zoek bent. En deze wijsheid staat in geen enkel boek beschreven.  

Traject Stralend Jezelf Zijn

Wat kun je verwachten

Speciaal afgestemd op jou

Leven vanuit je hart en ziel is de basis van het 1 op 1 traject Stralend Jezelf Zijn. Deze reis samen omvat een combinatie van Spirituele en Persoonlijke ontwikkeling, Healing, intensieve 1 op 1 Coaching en praktische opdrachten. Alles wordt volledig afgestemd op jouw eigen persoonlijke proces. Ons traject samen zal jou weer herinneren aan wie jij werkelijk bent, de innerlijke wijsheid en kracht die jij bezit. We je bevrijden van alle labels, overtuigingen en angsten. Tijdens dit programma gaan we jouw lichaamsbewustzijn versterken en ga jij ervaren wat het nodig heeft van jou. Onder mijn begeleiding ga jij jouw intuïtieve gaves (verder) ontwikkelen en leer je dichterbij jezelf te blijven. 

Kick- off sessie

We starten het traject met een kick-off sessie van 1,5 uur. Jij ontvangt van mij voorafgaand een vragenlijst om in te vullen. Hierop mag jij aangeven welke thema’s en uitdagingen voor jou belangrijk zijn, waar je nu staat en met welke verwachtingen jij begint aan deze bijzondere reis samen. We gaan daarbij de weerstand in jezelf opzoeken, in plaats ervan weg te lopen en vooral luisteren naar wat jij nodig hebt. Op die manier kunnen we het traject volledig afstemmen op jouw persoonlijke proces.

Soul Sessie

Een belangrijk onderdeel van onze reis samen zijn de Soul Sessies van 1,5 uur. Naast het werken aan jezelf vanuit een mind perspectief is het tevens van belang om ook jouw energetische systeem weer in balans te brengen. Emoties en spanningen die jij (on)bewust vasthoudt in je lichaam, spelen vaak een belangrijke rol in het ontstaan van fysieke en/of mentale klachten. Tijdens de Soul Sessie werk ik met Healing Energie die jou geeft wat jij nodig hebt in dat moment. Kort na deze sessie plan je een 1-op-1 Coaching. Er wordt namelijk van alles in beweging gezet, maar dit moet eerst landen in jouw systeem. Daarna ben jij in staat de inzichten toe te passen en volledig te integreren in je leven. 

1 - op - 1 Coaching

In het traject zitten meerdere Coaching Sessies van 60 minuten. Tijdens deze sessies gaan we samen de diepte in. Na een Soul Sessie begint de reis namelijk pas echt. Vooraf bepalen we samen welke vraagstukken of thema’s jouw aandacht vragen. Dit zijn de momenten waarop jij door blokkades heen breekt, helderheid krijgt in bepaalde situaties, pijnstukken eindelijk doorziet, emoties in liefde loslaat, jouw schaduwkanten omarmt, weet welke concrete actie je mag ondernemen, maar vooral meer innerlijke rust en zelfliefde ervaart. Dit zijn sessies met een diepe persoonlijke transformatie.

Deep Dive Sessie

Tijdens deze sessies gaan we samen ontdekken waar jij voor staat in dit leven, welke unieke soul gifts jij bezit en waar jouw innerlijke vuur van aan gaat. Deze sessies geven jou daarnaast meer inzicht in hoe je energie(veld) werkt, hoe je lichaam met jou communiceert en op welke manier jij keuzes kunt maken die in lijn liggen met je hart en zielsverlangens. Daarbij ga jij ervaren wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen, maar ook leren hoe je dichterbij jezelf kunt blijven. Je gaat inzien hoeveel waarde jij werkelijk te bieden hebt.

Spirit Sessie

Deze bijzondere en magische sessies leren jou verbinden met je hogere zelf, ziel en Spirit Team. We gaan luisteren naar je innerlijke kind en voelen wat het nodig heeft. Daarnaast mag jij ervaren hoe je zelf op zielsniveau kunt verbinden met jouw eigen kind(eren) en vragen kunt stellen. Tijdens deze sessies ga jij jezelf herinneren dat je zoveel meer bent dan alleen je persoonlijkheid en op een diep niveau de liefde voelen voor jou zelf. Het reizen naar vorige levens is een essentieel onderdeel van het proces om inzichten te kunnen ontvangen op zielsniveau. Daarbij zullen we ook energetische lijnen opschonen met je ouders, voorouders en familieleden door te werken met je familiesysteem. Tijdens deze sessies ga jij je innerlijke magie ontdekken en jouw intuïtieve vermogens (verder) ontwikkelen.

E-coaching & vragen

Gedurende het trjaect heb je de mogelijkheid om al jouw vragen en ervaringen met mij te delen via de mail. We hebben op deze manier geregeld contact, zonder dat je hiervoor tijd hoeft te reserveren in jouw agenda. Daar komt bij dat je alles nog eens kunt teruglezen wanneer je daar behoefte aan hebt. Dit geeft jou ook meer inzicht in je eigen proces. Op werkdagen reageer ik hier binnen 24 uur op. Er is niks zo vervelends om het gevoel te hebben dat je vastloopt, maar dat je nergens terecht kunt. De sessies en persoonlijke opdrachten geven je een enorme boost in energie en zetten jou in beweging, maar soms kom je er alleen gewoon even niet uit. Ook op die momenten, ben ik er voor je!

Dear beautiful soul, are you ready to let your light shine?

Let’s create magic together!

Wat mag jij verwachten van mij?  

Tijdens het 1 op1 Traject Stralend Jezelf Zijn creëer ik een onbevooroordeelde, liefdevolle en veilige ruimte voor jou waarin jij leert om de verbinding te herstellen met de innerlijke wijsheid die ook in jou aanwezig is.

In mijn werk combineer ik het spirituele met het aardse, dat is wie ik ben en waar ik in geloof! Deze reis ligt dus ook niet op voorhand volledig vast. Samen bepalen wij de kaders waarbij ik puur intuïtief werk en mezelf afstem op jouw energie. Alles wat jij nodig hebt, zal op die manier onze liefdevolle aandacht krijgen.

Tijdens het programma zal ik daarnaast mijn persoonlijke kennis, inzichten en ervaringen met jou delen. Het programma biedt daarbij alle ruimte voor jouw eigen inbreng en persoonlijke vraagstukken. Ben jij er klaar voor om deze magische reis samen te beginnen?  

unnamed file

Stel je eens voor dat jij na onze reis samen..

It is our light, not our darkness that most frightens us.

Ervaringen van anderen

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Alles wat je nog wil weten!

Voor mij is dit een moment om even te connecten met jou. Het allerbelangrijkste is dat de energie stroomt tussen ons en wij allebei weten met welke verwachtingen we dit programma samen ingaan. Daarom wil ik graag met jou afstemmen om er zeker van te zijn dat ik de juiste persoon ben op dit moment om jou te begeleiden. En dat kan alleen als we allebei die klik voelen. Want dan kunnen we samen magie creëren!

De investering voor dit programma hangt volledig af van jouw wensen. Tijdens onze match call gaan we de mogelijkheden samen in kaart brengen en zal ik een voorstel maken voor jou. Het uurtarief dat ik reken is € 85,- vrij van BTW. In overleg met mij mogen de facturen in termijnen en/of afzonderlijk worden betaald.

Het programma is geschikt voor jou als je een intuïtieve zelfbewuste moeder bent die denkt: ‘Nu ben ik aan de beurt, ik wil meer uit het leven halen én impact maken met mijn zielsmissie!!’ Je wilt meer rust, zelfvertrouwen en zelfliefde ervaren in het leven en van daaruit keuzes maken die afgestemd voelen voor jou. Daarbij ben je bereid om op een diep level met jezelf aan de slag te gaan. Dit programma is geschikt voor jou wanneer je open staat voor een liefdevolle en duidelijke spiegel, als je verantwoordelijkheid durft te nemen over jouw eigen acties en keuzes (en dus niet in de slachtofferrol kruipt) en als je een doener bent (of bereid bent om in de actiemodus te komen).

Het programma is niet geschikt voor jou als je denkt hiermee de “gouden pil” te kopen als oplossing voor al jouw problemen, passief wacht tot je alle ideeën aangereikt krijgt en blijft hangen in een oud verhaal. Wanneer jij niet daadwerkelijk in actie komt en uit je comfortzone durft te stappen, dan zal er niks veranderen. Als spiritueel coach begeleid ik jou op je pad en zal je de weg wijzen, maar de uiteindelijke acties zal jij zelf moeten ondernemen. Die verantwoordelijkheid ligt echt bij jou.

Stel jezelf dan ook zeker deze vraag: Hoeveel tijd levert het programma me op? Hoeveel tijd ben je nu kwijt aan twijfelen over keuzes die je moet maken, het perfectioneren van jouw stappen en alle andere acties die je niet direct iets opleveren. Werken met mij betekent dat ik je help om jouw FOCUS op de JUISTE acties te leggen. Mooie les ook al om voor jou zelf te kiezen en te durven geven aan jezelf.

Oké, maar wat dat heeft je tot op heden opgeleverd? De mensen met wie ik werk hebben zich vrijwel altijd een buitenbeentje en alleen gevoeld. Er bestaat een grote kans dat ook jij nu merkt dat je geen match vindt met mensen in jouw omgeving, dat ze jou niet goed begrijpen en aanvoelen. En ja, jouw vrienden en familie geven allemaal goed bedoeld advies. Maar daarmee houden ze je (onbewust)  eerder klein, dan dat ze jou daadwerkelijk kunnen zien voor wie je bent. Ik breng jou weer dichterbij jezelf en laat je connecten met jouw unieke zielsblauwdruk. Tijdens dit programma zal ik jou stimuleren, motiveren en empoweren om echt te gaan waarvoor je hier bent. Ik help jou comfortabel te worden in het oncomfortabele.

Dan ben ik benieuwd: Welke factoren bepalen dan wél wanneer het ’t juiste moment is voor jou? Welke gedachtes komen er dan direct in je naar boven en is dit waar? Je verlangt op dit moment naar verandering, wil echt iets doen voor jezelf en diep van binnen wéét je dat er meer potentieel in jou zit dan dat er nu uit komt. Anders had je niet tot dit punt alles gelezen. Er is nooit een goed moment om hulp en ondersteuning te vragen. En juist daarom is het ALTIJD het juiste moment. Je wordt niet voor niets naar situaties en mensen getrokken waar je van mag leren, toch? Als je deze woorden voelt in al je vezels in je lijf, dan is juist NU het moment.

Heb je nog andere vragen voor mij?

Vraag hier een Gratis Match Gesprek aan!

Scroll naar top