Programma Stralend Jezelf

Programma Stralend Jezelf

Ben jij er klaar voor om bewuste keuzes te maken vanuit jouw hart & ziel? Durf jij je eigen saboteur diep in de ogen te kijken? Verlang jij naar meer energie, rust en plezier in jouw leven? Wil je ontdekken welke intuïtieve gaven jij bezit en hier meer op leren vertrouwen? Voel je in alles dat het tijd is om te kiezen voor jezelf? Weet dat je bij mij meer dan welkom bent!

Samen met de ongeziene wereld creëer ik in dit 3 maanden programma een veilige en liefdevolle plek voor jou waarin jij loskomt van alle diepgewortelde patronen, het zelfhelend vermogen van je lichaam activeert, jouw intuïtieve gaven (verder) ontwikkelt en leert verbinden met jouw Spirit Team.

Programma Stralend Jezelf
praktijk cyn bloemen

Herken jij jezelf hierin?

Dear beautiful soul, are you ready to let your light shine?

Let’s create magic together!

Programma Stralend Jezelf
praktijk cyn bloemen

Wat ontvang jij?

Een transformerende reis van 3 maanden

Praktische informatie

Kick- off sessie

We beginnen onze reis met een Kick-off Sessie van 1,5 uur. Ter voorbereiding ontvang je van mij een online vragenlijst. Tijdens deze sessie gaan we samen uitzicht creëren en afstemmen op jouw zielsverlangens voor onze reis. We gaan daarbij de weerstand in jezelf opzoeken en luisteren naar wat je nodig hebt. Jij bepaalt samen met mij welke thema’s en uitdagingen voor jou belangrijk zijn.

Healing Energie

De Healing Energie geeft jou precies wat jij nodig hebt. Naast het werken aan jezelf vanuit een mind perspectief, is het tevens van belang om ook je energie weer in balans te brengen. Emoties en spanningen die jij (on)bewust vasthoudt in je (energetisch) lichaam, spelen namelijk vaak een belangrijke rol in het ontstaan van fysieke en/of mentale klachten.

Human Design

Jij gaat ontdekken waar je innerlijke vuur van aan gaat en welke unieke soul gifts jij bezit. Daarbij ontvang je praktische tools die jou meer inzicht geven in hoe je energie(veld) werkt en wat je nodig hebt om meer rust te creëren door de dag heen. Je gaat ervaren hoe je lichaam communiceert en op welke manier jij keuzes kunt maken die in lijn liggen met je zielsblauwdruk.

Intuïtie

Jij gaat jouw intuïtieve gifts versterken en verbinden met je hogere zelf, ziel en Spirit Team. Je gaat luisteren naar jouw innerlijke kind en belangrijke inzichten ontvangen. Daarnaast ga jij leren hoe je zelf kunt verbinden met je eigen kind(je) op zielsniveau. Verder ga je energetische lijnen opschonen van jouw ouders, voorouders en familieleden door te werken met het familiesysteem.

1 - op - 1 Coaching

We gaan concreet aan de slag met thema’s en vraagstukken die op dat moment belangrijk zijn voor jou. Dit zijn de momenten waarop jij door blokkades heen breekt, inzicht ontvangt in bepaalde situaties, emoties in liefde loslaat, je schaduwkanten omarmt, inspiratie en helderheid krijgt in welke stappen jij nu wilt ondernemen.

Hoe & vragen

Je bent welkom voor de sessies in mijn praktijk of online via Zoom. Gedurende het programma mag jij al jouw vragen en ervaringen delen met mij per mail. We hebben op deze manier geregeld contact, zonder dat je hiervoor tijd hoeft te reserveren in jouw agenda. Op maandag, dinsdag en donderdag reageer ik hier binnen 24 uur op.

Het is tijd om je unieke plek in te nemen, jouw wijsheden te delen met de wereld en stralend jezelf te zijn!

Jij hoeft het niet alleen te doen

Nu mag jij je even laten dragen, alles delen met mij en er helemaal zijn. Tijdens onze reis combineer ik als energetisch gids het spirituele met het aardse. Dat is wie ik ben en waar ik in geloof! Daarnaast zal ik ook mijn eigen kennis, inzichten en ervaringen met jou delen. 

Er is alle ruimte voor jouw eigen inbreng en persoonlijke vraagstukken. Naast de kaders die wij samen bepalen, werk ik puur intuïtief en stem mezelf af op jouw energie. Alles wat jij nodig hebt, zal op die manier onze liefdevolle aandacht krijgen. 

En diep van binnen weet jij dat wanneer je echt jouw hart en intuïtie durft te volgen, je moeiteloos door die innerlijke blokkades heen breekt. Dan laat jij jezelf niet langer tegenhouden door angst of terugkerende negatieve gedachtes, maar claim jij jouw unieke plek!

Het is tijd om te doen waarvoor je hier bent en het leven te creëren waar jij van droomt! Ben jij er klaar voor om deze magische reis samen te gaan maken? 

Programma Stralend Jezelf

Wat kan onze reis samen jou brengen?

It is our light, not our darkness that most frightens us.

Ervaringen van anderen

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Alles wat je nog wil weten!

Voor mij is dit een moment om te verbinden met jou. Het allerbelangrijkste is dat de energie stroomt tussen ons en wij allebei weten met welke verwachtingen we dit programma samen ingaan. Daarom wil ik graag met jou afstemmen om er zeker van te zijn dat ik de juiste persoon ben op dit moment om jou te begeleiden. En dat kan alleen als we allebei die klik voelen. Want dan kunnen we samen magie creëren!

De investering voor dit programma is € 333,- per maand vrij van BTW. In overleg met mij mogen de facturen in termijnen worden betaald.

Wanneer jij in alles voelt: “Nu ben ik aan de beurt, ik wil meer uit het leven halen én impact maken met mijn unieke gifts!’ Jij wil meer rust, zelfvertrouwen en zelfliefde ervaren in het leven en van daaruit keuzes maken die afgestemd voelen voor jou. Daarbij ben je bereid om op een diep level met jezelf aan de slag te gaan. Dit programma is geschikt voor jou wanneer je open staat voor een liefdevolle en duidelijke spiegel. Als je verantwoordelijkheid durft te nemen over jouw eigen acties en keuzes, voorbij de slachtofferrol. Als je een doener bent (of bereid bent om in de actiemodus te komen) en begrijpt dat alles begint bij de zorg voor jou zelf. 

Het is niet geschikt voor jou als je denkt hiermee de “gouden pil” te kopen als oplossing voor al jouw problemen, passief wacht tot je alle ideeën aangereikt krijgt en blijft hangen in een oud verhaal. Wanneer jij niet daadwerkelijk in actie komt en uit je comfortzone durft te stappen, dan zal er niks veranderen. Als spiritueel coach begeleid ik jou op je pad en zal je de weg wijzen, maar de uiteindelijke acties zal jij zelf moeten ondernemen. Die verantwoordelijkheid ligt echt bij jou.

Stel jezelf dan ook zeker deze vraag: Hoeveel tijd levert het programma me op? Hoeveel tijd ben je nu kwijt aan twijfelen over keuzes die je moet maken, het perfectioneren van jouw stappen en alle andere acties die je niet direct iets opleveren. Werken met mij betekent dat ik je help om jouw FOCUS op de JUISTE acties te leggen. Mooie les ook al om voor jou zelf te kiezen en te durven geven aan jezelf.

Maar welke factoren bepalen dan wél wanneer het ’t juiste moment is voor jou? Welke gedachtes komen er dan direct in je naar boven en is dit waar? Je verlangt op dit moment naar verandering, wil echt iets doen voor jezelf en diep van binnen wéét je dat er meer potentieel in jou zit dan dat er nu uit komt. Anders had je niet tot dit punt alles gelezen. Er is nooit een goed moment om hulp en ondersteuning te vragen. En juist daarom is het ALTIJD het juiste moment. Je wordt niet voor niets naar situaties en mensen getrokken waar je van mag leren, toch? Als je deze woorden resoneren met jou, dan is juist NU het moment.

Heb je nog andere vragen voor mij?

Vraag een Gratis Match Gesprek aan!

Scroll naar top