Soul Sessie

Een bijzondere sessie waarin jij je even heerlijk mag onderdompelen in de Healing Energie en gedragen wordt. De inzichten en boodschappen die je tijdens de sessie ontvangt, bieden je ondersteuning in jouw bewustwordingsproces en levenspad.  

Na onze sessie samen voel jij je (nog) meer verbonden met jezelf, stroomt de energie weer en weet jij wat ervoor nodig is om vanuit innerlijke rust, nieuwe energie én inspiratie jouw weg vol vertrouwen te vervolgen.

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Voel je welkom om een Soul Sessie te plannen wanneer

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Hoe verloopt een Soul Sessie?

Voor onze Soul Sessie leg ik een energetische verbinding met jou en luister op zielsniveau naar wat er mag gebeuren. De ervaring is heel persoonlijk en afhankelijk van de intentie waarmee wij samen beginnen. De Healing Energie die ik mag doorgeven, zal jou precies geven wat jij nodig hebt in dat moment. Jij mag heerlijk ontspannen en volledig in overgave zijn, op een plek waar jij je fijn voelt.

We gaan samen energetisch aan de slag met thema’s die jouw aandacht vragen en in een veilige liefdevolle ruimte blokkades op een diep niveau blootleggen. Het is essentieel om terug te gaan naar de kern van wat jou belemmert, zodat jij deze stukken eens en voor altijd kunt loslaten. Daarbij ontvang ik boodschappen die enkel voor jou zijn bestemd. Deze praktische handreikingen en inzichten zullen jou verder helpen op je levenspad.

Ter voorbereiding op onze sessie besteed ik extra tijd aan de persoonlijke afstemming op jou. Daarom wil ik je graag vragen om onderstaande vragenlijst een dag voor onze afspraak in te vullen. Een Soul Sessie duurt 1,5 tot 2 uur en vindt plaats via Zoom of telefonisch.

Prijs sessie € 125,- | Kort traject 3 sessies € 330,- 

Wat brengt een Soul Sessie jou?

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Wat kun je ervaren na onze Soul Sessie?

Veel klanten geven na een Soul Sessie aan dat ze meer energie ervaren, zich krachtig(er) voelen, meer gegrond zijn in hun lichaam en dichterbij zichzelf kunnen blijven. Het kan ook gebeuren dat jij je na afloop juist wat vermoeider voelt, emotioneler bent of andere fysieke ongemakken ervaart.

Weet dat dit altijd van korte duur en het niet geheel vreemd is. Stel dat jij bijvoorbeeld al jarenlang teveel van jouw lichaam vraagt, veel stress en spanning voelt of vasthoudt aan gewoonten die niet gezond zijn voor je, dan ervaart het lichaam dit als comfortabel. Dus het loslaten hiervan tijdens de Soul Sessie, kan dan wat fysieke ongemakken veroorzaken na afloop.

Healing op energetisch en zielsniveau vinden in het moment plaats. Maar het lichaam is verbonden aan aardse wetten. Dit betekent dat jouw lichaam simpelweg wat meer tijd nodig heeft om alles te verwerken en integreren. Overgave en vertrouwen in het proces zijn dan ook heel belangrijk, met veel liefde en aandacht voor wat jouw lichaam nodig heeft van jou.

Vragenlijst voor onze Soul Sessie

Scroll naar top