Soul Sessie

Wordt je regelmatig overvallen door allerlei emoties? Ben je veel aan het piekeren? Raak jij snel overprikkeld of voel jij je vaak gespannen? Kom je moeilijk in slaap of lig je ’s nachts veel wakker? Merk je dat anderen invloed hebben op jouw stemming? Heb jij geregeld het idee dat anderen jou niet begrijpen? 

Tijdens een Soul Sessie gaan we terug naar de kern van dit verhaal en hier samen verandering in brengen. Na onze sessie voel jij je verbonden met jezelf en stroomt de energie weer. Dan weet jij wat je nodig hebt om vanuit innerlijke rust, nieuwe energie én inspiratie jouw weg vol vertrouwen te vervolgen. 

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Voel je welkom om een Soul Sessie te plannen wanneer jij..

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Hoe verloopt een Soul Sessie?

Voor onze Soul Sessie leg ik een energetische verbinding met jou en luister op zielsniveau naar wat er mag gebeuren. De ervaring is heel persoonlijk en afhankelijk van de intentie waarmee wij samen beginnen. De Healing Energie die ik mag doorgeven, zal jou precies geven wat jij nodig hebt in dat moment. Jij mag heerlijk ontspannen en volledig in overgave zijn, op een plek waar jij je fijn voelt.

We gaan samen energetisch aan de slag met thema’s die jouw aandacht vragen en in een veilige liefdevolle ruimte blokkades op een diep niveau blootleggen. Het is essentieel om terug te gaan naar de kern van wat jou belemmert, zodat jij deze stukken eens en voor altijd kunt loslaten. Daarbij ontvang ik boodschappen die enkel voor jou zijn bestemd. Deze praktische handreikingen en inzichten zullen je verder helpen op jouw levenspad.

Een Soul Sessie duurt 1 tot 1,5 uur en vindt plaats via Zoom, telefonisch of in mijn praktijk.

Prijs sessie € 125,-

Ervaringen van anderen

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Een Soul Sessie kan ervoor zorgen dat jij..

Gratis Meditatie

In deze liefdevolle en zachte meditatie begeleid ik jou terug naar jezelf. Jij mag even heerlijk ontspannen en tot rust komen. De Healing Energie geeft jou precies wat je nodig hebt in dat moment.

Liefs Cyn

Scroll naar top