Training Intuïtieve Ontwikkeling

Training Intuïtieve Ontwikkeling

Ontdek welke intuïtieve gaven jij bezit en leer vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Tijdens deze magische reis van 3 maanden ga jij je weer herinneren wie je in essentie bent, wat jouw levensdoel is en hoe jij kunt afstemmen op jouw Spirit Team. 

Durf jij je eigen saboteur diep in de ogen te kijken? Ben je er klaar voor om bewuste keuzes te maken vanuit je hart & ziel? Wil jij vanuit vertrouwen & plezier doen waarvoor je hier bent? Verlang jij ook naar die verbinding met jezelf, partner én/of kind(je) op zielsniveau? 

Training Intuïtieve Ontwikkeling
praktijk cyn bloemen

Training Intuïtieve Ontwikkeling ❤

Herken jij jezelf hierin?

Dear beautiful soul, are you ready to let your light shine?

Let’s create magic together!

Wil jij leven vanuit je intuïtie?
praktijk cyn bloemen

Wat ontvang jij?

Een transformerende reis van 3 maanden

Praktische informatie

Kick- off sessie

We beginnen onze reis samen met een Kick-off Sessie. Ter voorbereiding ontvang je van mij een online vragenlijst. Tijdens deze sessie gaan we samen uitzicht creëren en afstemmen op jouw zielsverlangens voor onze reis. We gaan daarbij de weerstand in jezelf opzoeken en luisteren naar wat je nodig hebt. Jij bepaalt samen met mij welke thema’s en uitdagingen voor jou belangrijk zijn.

Healing Energie

De Healing Energie geeft jou precies wat jij nodig hebt. Naast het werken aan jezelf vanuit een mind perspectief, is het tevens van belang om ook je energie weer in balans te brengen. Emoties en spanningen die jij (on)bewust vasthoudt in je (energetisch) lichaam, spelen namelijk vaak een belangrijke rol in het ontstaan van fysieke en/of mentale klachten.

Human Design

Jij gaat ontdekken waar je innerlijke vuur van aan gaat en welke unieke soul gifts jij bezit. Daarbij ontvang je praktische tools die jou meer inzicht geven in hoe je energie(veld) werkt en wat je nodig hebt om meer rust te creëren door de dag heen. Je gaat ervaren hoe je lichaam communiceert en op welke manier jij keuzes kunt maken die in lijn liggen met je zielsblauwdruk.

Intuïtie

Jij gaat jouw intuïtieve gifts versterken en verbinden met je hogere zelf, ziel en Spirit Team. Je gaat luisteren naar jouw innerlijke wijsheid en belangrijke inzichten ontvangen. Daarnaast ga jij leren hoe je zelf kunt verbinden met anderen – bijvoorbeeld je kind(je) – op zielsniveau. We schonen de energetische lijnen op van jouw ouders, voorouders en familieleden vanuit het familiesysteem.

1 - op - 1 Coaching

We gaan concreet aan de slag met thema’s en vraagstukken die op dat moment belangrijk zijn voor jou. Dit zijn de momenten waarop jij door blokkades heen breekt, inzicht ontvangt in bepaalde situaties, emoties in liefde loslaat, je schaduwkanten omarmt, inspiratie en helderheid krijgt in welke stappen jij nu wilt ondernemen.

Wat kan onze reis jou brengen?

Verbinden met jezelf

It is our light, not our darkness that most frightens us.

Ervaringen van anderen

cynthia jansen
praktijk cyn bloemen

Alles wat je nog wil weten!

Voor mij is dit een moment om te verbinden met jou. Het allerbelangrijkste is dat de energie stroomt tussen ons en wij allebei weten met welke verwachtingen we deze reis samen ingaan. Daarom wil ik graag met jou afstemmen om er zeker van te zijn dat ik de juiste persoon ben op dit moment om jou te begeleiden. En dat kan alleen als we allebei die klik voelen. Want dan kunnen we samen magie creëren!

De investering voor deze reis is € 444,- per maand vrij van BTW. In overleg samen mogen de facturen ook in termijnen worden betaald.

Deze reis is voor jou wanneer je op een belangrijk kruispunt bent aangekomen in je leven en voelt, NU is het tijd voor verandering. Lange tijd heb jij je intuïtie, gevoel en/of lichaam genegeerd. Daardoor ben je steeds verder verwijderd geraakt van jezelf. Maar deze tijd is voorbij, want jij hebt besloten dat het anders mag. Je verlangt ernaar om het oude verhaal los te laten en iets nieuws te creëren, volledig afgestemd op jouw zielsverlangens. 

Deze reis is niet voor jou als je denkt hiermee de “gouden pil” te kopen als oplossing voor al jouw problemen. Dat jij passief wacht tot je alle ideeën aangereikt krijgt en blijft hangen in een oud verhaal. Wanneer je niet daadwerkelijk in actie komt en uit je comfortzone durft te stappen, dan zal er niks veranderen. Als spiritueel coach begeleid ik jou op je pad en zal je de weg wijzen, maar de uiteindelijke acties zal jij zelf moeten ondernemen. Die verantwoordelijkheid ligt echt bij jou.

Stel jezelf dan ook zeker deze vraag: Hoeveel tijd levert deze reis me op? Hoeveel tijd ben je nu kwijt aan twijfelen over keuzes die je moet maken, het perfectioneren van jouw stappen en alle andere acties die je niet direct iets opleveren. Werken met mij betekent dat ik je help om jouw FOCUS op de JUISTE acties te leggen. Mooie les ook al om voor jou zelf te kiezen en te durven geven aan jezelf.

Maar welke factoren bepalen dan wél wanneer het ’t juiste moment is voor jou? Welke gedachtes komen er dan direct in je naar boven en is dit waar? Je verlangt op dit moment naar verandering, wil echt iets doen voor jezelf en diep van binnen wéét je dat er meer potentieel in jou zit dan dat er nu uit komt. Anders had je niet tot dit punt alles gelezen. Er is nooit een goed moment om hulp en ondersteuning te vragen. En juist daarom is het ALTIJD het juiste moment. Je wordt niet voor niets naar situaties en mensen getrokken waar je van mag leren, toch? Als je deze woorden resoneren met jou, dan is juist NU het moment.

Heb je nog andere vragen voor mij?

Gratis samen afstemmen!

Scroll naar top